Övriga tjänster

Allmän tandvård

Hos oss kan du, utöver akuttandvård, få hjälp med alla typer av allmän tandvård som rutinundersökningar med borttagning av plack och tandsten, behandling mot tandsjukdomar som karies och tandlossning, rotfyllningar, tandproteser, snarkskena och mycket annat. Vi håller bra priser och du behandlas av erfarna och kompetenta tandläkare som gör allt för att göra ditt tandläkarbesök så trivsamt som möjligt.

Att gå till en privattandläkare ger dig samma rätt till det allmänna tandvårdsstödet, och du kan dessutom dra nytta av en personligare service och kortare väntetider. Många av våra stadiga kunder är personer som kommit in för en akuttid men upplevt besöket som så positivt att de sedan valt oss som sin permanenta tandläkare.

Estetisk tandvård

Vi är specialister på estetisk tandvård och kan hjälpa dig med tandreglering av snedställda tänder eller gluggar. Vi kan också hjälpa dig med till exempel tandblekning och skalfasader. Skalfasader är tunna porslinsskal som limmas utanpå en missfärgad eller trasig tand och formges och färgas för att passa in perfekt i tandraden. Det är inte ovanligt att man sätter flera skalfasader i hela främre tandraden.

Vi har ett eget tekniskt labb och en egen keramist som är expert på att formge och tillverka ultratunna skalfasader som ser helt naturtrogna ut.

röntgenplåt av garnityr, estetisk tandvård

Din tandläkare i Göteborg